nedeľa 2. novembra 2014

Miss Michelle kabelky, túžby a sny

Kabelky. To je to, čím každý jeden deň po práci žijem. Veľmi ma to baví a dúfam, že raz ma to bude živiť. Zatiaľ navrhujem, tvorím a robím kabelky, len pre seba, pre známych, pre ľudí na zákazku, ale verím, že raz sa to rozšíri na niečo väčšie.
Každý máme svoje sny, niekto chce byť slávny, niekto chce mať veľa peňazí, niekto si chce nájsť bohatého muža....My tvorivé typy sa zas chceme presadiť na trhu či už s maľbami, kabelkami, návrhmi, dizajnom, každý v niečom inom, ale všetci máme jedno spoločné. Túžbu, ktorá nás poháňa vpred. Keď už si myslíme,  že to ďalej nejde, že to nemá význam, vždy keď sa nám nedarí a chceme seknúť s tým, čomu sa venujeme a povedať si, že radšej sa budeme venovať niečomu inému. Vtedy sa tá mrška túžba znova ozve so svojím tichým ,, ale čo ak´´, no a už sme zase v jednom kolobehu, kedy nás túžba ženie vpred. A je dobré, že to tak funguje. Mohla niečo dokázať Coco Chanel, keby si povedala, že so svojou revolúciou v ženskom oblečení sa nepresadí? Alebo Pablo Picasso? Keby to vzdal a povedal si, že jeho kockaté kubistické tvary nemajú šancu?
Nikdy sa nevzdávať, to je to, čo je dôležité pri plnení si snov. Len tvrdá práca, nádej, že to vyjde a prístup k práci, to je to, čo nám môže pomôcť dosiahnuť úspech. Mňa ženie vpred kopu vecí, to, keď vidím svoju stránku na sashe.sk, keď sa mi podarí kabelka, keď sa zákazník z nej teší, alebo keď vidím pod kabelkami komentáre ľudí, ktorým sa kabelka páči, aj keď si ju nekúpia....Stojí to za to :)
Ako to máte vy s plnením snov? Je nejaká oblasť, v ktorej sa chcete presadiť? Aká a čo preto robíte?









0 komentárov:

Zverejnenie komentára